Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
hohencenda
hohencenda No a když si pár zakošů párkrát zopákne kolečko po pneuservisech,časem je to přestane bavit.Čas benzin,nafta, loudění,čekání, No a možná přijdou na to, že ten pneuservis: ( než se trápit,objednávat na netu čekat jestli ,kam a kdy ty jejich vyrecenzovaný gumky dorazí).On ten pneuservis kde má všechno na termín, nebude tak špatná volba,hi hi hi.
sobota, 22. října 2022
 
roman
roman Jj, to je ideální protihmyzí terapie, kterou praktikuji v sezóně již přes 10 let. Jenom každému hmyzákovi (jako starý dobrák) sdělím, že prodávající jeho pneumatik si na něj jistě udělá čas ještě dnes. Nechápavý a rozzlobený obličej hmyzáka potom kontruje slovy, že jsem vůl a že to internetový prohlížeč neumí a že proto jde za mnou... To máš hmyzáku smůlu, to sis měl rozmyslet dříve...
sobota, 22. října 2022
 
hohencenda
hohencenda Dobrý den mám dvě nové pneu, potřeboval bych je přezout, jedu v pondělí do Německa a, ve třech pneuservisech už jsem byl, nemají čas.Nezlobte se mám čas po 15 listopadu.Já ale koupil jenom dvě, zvládnu to přezout montpákama?Dělal jste to někdy? Ne nikdy jsem to nedělal.Tak to bych Vám neradil to zkoušet.No ale já koupil na jen dvě pneumatiky.Něco Vám povím, pokud by jste je koupil v tom pneuservisu,možná by byl čas je tam i přezout.Zakoš ještě zkoušel usměv utrápeného štěnátka.Neobměkčil mě , Mám jen dvě ruce a jen pro své zákazníky.
pátek, 21. října 2022
 
gp50
gp50 U nás už se týden přezouvá. Jedeme tak na 80% kapacity. Internet v kufru zatím nebyl :)
pátek, 21. října 2022
 
hohencenda
hohencenda Typicky České myšlení na zimáky brzo je teplo,mám čas na přezutí do posledního října,pak mi to někdo přehodí.Velice sporadicky přezouvám.
středa, 19. října 2022
 
Pneunm
Pneunm "... mám nové pneu na nových discích, za kolik mi je přehodíte? Čože vy to neděláte? Já myslel že mi to přehodí všude" Zdravím, takhle ti lidé přemýšlí, udělají mi to všude a ještě budu vysírat s cenou. Btw. jak to u Vás vypadá u mě po slibném začátku teď trochu klid, přezouvá se, prodává se ale ten správnej hardcore to ještě není...
úterý, 18. října 2022
 
Pneunm
Pneunm Letos pan Žák vynechal reklamu na eshopy. Palec nahoru.
středa, 12. října 2022
 
PM
PM SABe diky mrknu na to..
úterý, 11. října 2022
 
hohencenda
hohencenda Sabe díky tím budu strašit zakoše.
pondělí, 10. října 2022
 
Hrouda
Hrouda XP tuto část mohu jen závidět. " fakt začali vážit toho co pro ně všichni děláme" A tuto část ti opravdu přeji. " hlavně s úsměvem..."
sobota, 1. října 2022
 
XP
XP Momentálně jsem ve stavu, že jsem za ni fakt ráda. To co slýchám od zákazníků je tím důkazem, protože si zkusili jinde a už to raději zkoušet nechtějí. Nebudu vypisovat ty hlášky co slýchám. Důležité je, že to opravdu funguje. Ale co je pro mě nejvíc je to, že to pocítili i kluci na dílně. Takové tringelty co dostávají teď nikdy neměli. Zákazníci si fakt začali vážit toho co pro ně všichni děláme. A o to lépe se nám dělá a hlavně s úsměvem...
sobota, 1. října 2022
 
Hrouda
Hrouda Zajímalo by mě proč stavební firmy z Moravy jezdí dělat na sever Čech a Plzeňští zase na Moravu. Mám vysvětlení cena tak nízko že o kvalitě nelze uvažovat a v jejich místě podnikání od nich už nechtějí ani obrubník. To platí cik cak Plzeň, Brno,Praha .
sobota, 1. října 2022
 
Hrouda
Hrouda Ahoj XP jseš ráda za konkurenci! To ti nevěřím konkurence je zlí sen každého podnikatele . Já tedy nejsem rád, díky konkurenci nemohu chtít 40 000kč jako ten fotograf . Navíc Česká konkurence je ubohá cenohra. Nikdo ti nebude konkurovat stroji, ochotou,a čistým prostředím ekologii a ........ ale CENOU a to je ko kurence na hovno. Ale přeji ti jen v dobrém : ferovou konkurenci .
sobota, 1. října 2022
 
XP
XP Hroudo držím nám pěsti všem, abychom to zvládli. Hlavně se musíme naučit být otrlí. Vidím to na BF! Docela často spolu něco řešíme. On je sice "blázen" haha, ale většinou má pravdu. Člověk tomu zákazníkovi musí umět podat to, proč si stojíme za cenou. Pokud se mu to nelíbí, není problém. Já jsem naopak ráda za konkurenci v okolí. Pomáhá nám vyladit situaci k dokonalosti.
sobota, 1. října 2022
 
roman
roman Hroudo naprostý souhlas. A to, co píšeš se netýká pouze garážistů, ale i některých větších servisů. Holt český člověk často začíná slovy "dobrý den, za kolik..." a vůbec neřeší nic jiného a pokud druhá strana na tuto hru přistoupí bez výhrad, pak jsme tam, kde jako branže teď jsme.
sobota, 1. října 2022
 
Hrouda
Hrouda Ještě mě napadlo že celá strategie autoopravárenstvi od 90tych let je založená na ja to umím jevnejš proč si to nedal kemně a.................. a teď se z toho nemůžeme vyhrabat
sobota, 1. října 2022
 
Hrouda
Hrouda XP chápu. Ale jsou odvětví, které nikdy nebudou dobře zaplacený. A my to nezměnime. A to že si naladíme ceník k obrazu svému to nezmění. Budou zákazníci co to poberou a budou ti co to nepoberou. A už nikdy se nestane že se jako obor dohodneme. Znám zedníky s 30letou praxí co sotva vyjdou s penězi. Ale hlavně já chtěl říci že konkurence utváří cenu. Až bude fotograf na každém rohu a v každé vesnici i dva ,tak jako pneumechniciautoopravaři tak mu to nebude trvat jako koze srani a bude mít fotky v rekordním čase. A ne za 40000 ale za 2litry. Musíme vyderžať a musí nás půlka vychcipat a těm co přežijí bude zase dobře. Doufám že budu v té správné půlce :D :D :D
pátek, 30. září 2022
 
XP
XP Hroudo, myslím si, že je to podobné jak s každým jiným odvětvím. Zedník ti taky postaví ten barák většinou jen jeden. A taky chvíli trvá, než si sežene nějakou klientelu, vybavení, zkušenosti. Já to nemyslela zle. Jen jsem napsala toho fotografa schválně, protože my jsme byli na svatbě 4.8. a do dnes novomanželé nemají fotografie, protože prý toho mají hodně /byl to pár/. Oni totiž mají nasmlouvanou klientelu dopředu, nevím kolikrát za týden a pak to teprve zpracovávají. Takže mě napadá, že o prázdninách například udělají 20 svateb a pak se věnují úpravám.
pátek, 30. září 2022
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz