Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
SJM
SJM Každý je strůjcem svého štěstí, praví jedno pořekadlo a ještě na jedno jsem si vzpomněl: "Kdo chce moc, často nemívá nic". Jinak jen přidávám odkaz, co dnes se náhodou zobrazil. "Finanční poradci z renomovaných společností si soukromě přilepšovali distribucí neregulovaných investičních produktů". Vysoce rizikové investice však pro klienty často nedopadly dobře.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-toxicke-bokovky-financnich-poradcu-privedly-drobne-investory-do-uzkych-239080#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
pátek, 3. listopadu 2023
 
SAB
SAB PM: Víš do jakých investic Warren Buffett nikdy neinvestoval?
čtvrtek, 2. listopadu 2023
 
PM
PM Nejlepší investor světa Warren Buffett má průměrné zhodnocení 20% ročně. To znamená ,že z 10000 dolarů v roce 1965 kdy začínal, by dnes bylo díky složenému úročení přes 300 milionů dolarů. Pokud někdo dokáže investováním dělat přes 150% ročně, tak ho brzo dožene. Kloubouk dolu,ale něco mi tu nehraje.
čtvrtek, 2. listopadu 2023
 
roman
roman Je fakt, že práce rukami je v současnosti nejhorším (a relativně špatně zaplaceným a náročným) způsobem pro vydělávání peněz. Do důchodu snad to už vydržím.
středa, 1. listopadu 2023
 
SAB
SAB PM: Myslím,že každý z nás je tady svéprávný a tudíš ví co dělá se svými penězi.. Já jsem jenom nastínil,že se dá vydělávat i jiným způsobem než jenom přezouváním pneumatik. Ano každé investování má své rizika,ale pokud se člověk o investování trochu zajímá tak se dá to riziko poměrně dost snížit. Momentálně moje investice je +130% a predikce do konce příštího roku dalších +470% stačí se zajímat o investování.
středa, 1. listopadu 2023
 
PM
PM Takový příběhy o xx% zhodnocení jsem už slyšel. Naposledy mi o tom říkal jeden majitel pneuservisu. Už by skoro servis zavíral. Peníze na jeho imginárním internetovém účtu naskakovali , problém nastal když je chtěl vybrat. Nakonec o všechno přišel a zůstal u práce. Přeji hodně stěstí. Když si půjdu hodit kuličku a 3x za sebou padne červená, tak mám taky 8 násobek, ale spíš vše prohraju.
úterý, 31. října 2023
 
hohencenda
hohencenda Sabe držím ti palce,dobrý pořízení.
pondělí, 30. října 2023
 
SAB
SAB PM: Není to žádný tunel je to legální a v mainstreamu je tato investice označováná za rizkovou ale to už je na každém jak bude zacházet se svými penězi,takže ano hohencenda není to pro každého ,ale je to npř. pro lidi,kteří chtějí změnit své podnikání a svůj život. Npř. zisk ze sezóny můžete zdvojnásobit díky této investici..
pondělí, 30. října 2023
 
hohencenda
hohencenda Sabe a kdo bude potom měnit pneu hmyzákům když bude každý rentiér.
pondělí, 30. října 2023
 
PM
PM To bude nějakěj tunel ne?
pondělí, 30. října 2023
 
SAB
SAB Je možné mít zisk z naprosto legální investice od začátku letošního roku 130% ??? Ano pánové a dámy je to možné. Investuj 1mil a máš zisk 1.3mil za 10 měsíců. Pak přestane řešit recenze a hmyzáky a další ptákoviny z našeho oboru. Přeji krásný den a přemýšlejte nad tím co děláte špatně.
neděle, 29. října 2023
 
roman
roman Také jsem zažil něco podobného. Než mít takového "zákazníka", tak raději nemít nikoho. Doufám, že ostatní servisy v okolí dostaly echo a zachovají se k tomuto "zákazníkovi" podobně.
pátek, 27. října 2023
 
Pneunm
Pneunm Dnešní recenze pro pobavení. Hlášku s Chuckem Norrisem jsem si vypůjčil od Radky :) Gumy si musíte koupit tam, jinak Vám nové nepřezuje. Sice tam má ceduli, ale pokud to nevíte a nedejbože po cestě tam píchnete, tak na Vám to na počkání rozhodně neopraví, protože tam má na opravu gumy od svých zákazníků, kteří na ně čekají už 14 dní a nemohou o tu jednu opravu čekat déle... Za to Vám ochotně nabídne, že když si tam sám přehodíte rezervu, tak Vám píchlou sjetou gumu, kterou jste si přijel nechat vyměnit za novou opraví. Předpokládám, že nejdříve za 14 dní, po těch co už čekají. Takže tam s náhlým defektem, ani novejma gumama, které jste si nekoupili u něj nejezděte. Tomáš Róth: Hezký den. Děkuji za hodnocení ale máte tam asi omylem několik chyb. Ano nejsem Chuck Norris ani ajronmen a na servis cizího zboží nemám čas, chuť ani sílu. Pokud je vaše představa taková že pneumatiky koupíte jinde a když budete mít problém tak přijedete ke mě, já všeho nechám a okamžitě Vám ho vyřeším tak to bohužel opravdu ne. Tam kde jste nakoupil pneu, kde jste nechal peníze tam jeďte s problémem a když Vám ho okamžite nevyřeší nezapomeňte dát špatnou recenzi. V sezóně vstávám ve čtyři ráno a jezdím opravovat defekty před otevírací dobou. Závěrem opravím vaše chybné informace. Říkal jsem že na defekty čekají v sezóně moji zákazníci někdy i tři dny a ne čtrnáct a většinou se je snažím opravit do druhého dne. Rezervu jsem vám nabídl přehodit já, po Vás jsem jen chtěl aby jste si ji vyndal.
pátek, 27. října 2023
 
PM
PM Každé ráno hipnotizuju předpoveď, aby tohle počasí vydrželo co nejdéle. Aspoň ještě 3 týdny. Přeju klidnou sezónu.
středa, 25. října 2023
 
Tire
Tire Oproti loňské sezóně se dalo předpokládat, že bude nárůst poptávky po nových pneumatikách i s přehlednutím faktu, že letos přes léto opravdu hodně lidí "dojíždělo" zimáky, a prvních cca. 15% přezutých vozidel tomu dává za pravdu, nárůst prodeje je opravdu znatelný. A i já potvrzuji nárůst prodeje alu disků i plecháčů. Na druhou stranu u mě přetrvává poptávka po levnějších značkách a střední třídě, prémiovky moc nejdou.
úterý, 17. října 2023
 
Pneunm
Pneunm Čau, u mě start taky super. Doufejme že to vydrží.
čtvrtek, 12. října 2023
 
SAB
SAB Tak jak to u vás vypadá pánové? Já jedu pecky jak s přezouváním tak i s prodejem. Lidé kupují, objednávají dražší i levnější pneumatiky a dokonce kupují na zimu Alu disky více než plechy. Už od září si lidé chodí kupovat zimní.U mě zatím spokojenost.
středa, 11. října 2023
 
SAB
SAB Pneunm:Je to jednoduchý, jaký si to uděláš takový to máš. Pokud jsi se svým podnikáním spokojen a necítíš potřebu na tom nic měnit tak nemáš důvod něco měnit. Každý to děláme po svém jak nám to vyhovuje. Mě vyhovuje tak jak jsem si to udělal já po svém. Každý si na to musí přijít sám co je pro něho nejlepší.
neděle, 8. října 2023
 
Pneunm
Pneunm SABe každý to máme trochu jinak. Když přezouvám svoje pneu s rozumnou marží tak mi to stačí a nepotřebuju sezónní ceník. Navíc mě odpuzuje představa že bych zase musel něco vysvětlovat:)
pátek, 6. října 2023
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz