Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Pneunm
Pneunm Hezký den. Ráno jsem jel známému vyměnit prázdné kolo. Všechno jsem si vzal ale neurval jsem šrouby a musel jsem se vrátit pro tyč, dělali mu brzdy... Potom přijel mladej kluk že mu uchází kola kolem ráfku a nemohl jsem to urvat ani tou tyčí, sundam kolo a pět druhů závaží nalepených po celém obvodě, dělal mu to kamarád. A teď do třetice defekt, osm kusů závaží na jednom kole a pán se strašně divil že to budu sundavat proč prý mu tam nedám mašli, o tom že mašle je jen na dojezd prý v životě neslyšel.
pátek, 1. prosince 2023
 
Pneunm
Pneunm Hezký den. Mě už to asi pomalu končí. Zbývá vyškemrat zaplacení faktur a potom hurá na cukroví a bramborový salát. Letošní sezóna byla fajn, hlavně jsem ji dal ve zdraví a bez nějakých velkých komplikací navíc bylo teplo a sucho. Internet jsem posílal pryč bez diskuze, vyjma jedné paní která byla velmi milá a slušná, nicméně přes příplatek 200/kus nejede vlak.
čtvrtek, 30. listopadu 2023
 
roman
roman Já už to neřeším. Máš nové gumy od jiného prodejce? Stav se až budu mít přezuty "své" gumy tj. za 14 dní. Chceš moje gumy? Tak povídej a termín najdeme co nejdříve. A funguje to...
středa, 29. listopadu 2023
 
hohencenda
hohencenda Dnes je veselý den...První zakoš potřebuju přezout na zimní pneu své Volvo, potom včerejšku zde v Praze..mám tam universální pneu...Druhý zakoš mám nové pneu kdy mne přezujete jsem domluven jinde ale ...nemáte chut´a čas...Třetí zakoš jedu si do Kelly pro nové pneu potom bych se zastavil na přezutí...Hihi ha ha
středa, 29. listopadu 2023
 
hohencenda
hohencenda Šmankote v Praze 4 cm sněhu a kalamita,jak je možné že v zimě je Praze zima a padá sníh?
úterý, 28. listopadu 2023
 
SAB
SAB Tvl. Kdy to skončí? Tady ta sezóna nemá konce. Já už jedu z posledních sil. To co je letos za sezónu to je masakr.
úterý, 28. listopadu 2023
 
roman
roman Docela dobrá sezóna. Otravní hmyzáci byli rázně odehnáni a nebyli obslouženi, stálá klientela mě v pohodě uživila jak prodejem gum, tak i přezouváním gum. Teď si musím zregenerovat šrámy na těle a na jaře pokračujeme.
sobota, 25. listopadu 2023
 
BF
BF Hezký den přátelé gum. Tak se nám to pomalu chýlí ke konci. Ten největší nápor je za námi a jak tu sezonu hodnotím? Začala trošku později díky teplému říjnovému počasí, pak však nastal jako vždy velký blázinec a divočina. Prodej pneu byl a stále je velmi solidní. Zisk s pneu není podle ne letos odpovídající, gum je přebytek na trhu a tak marže neodpovídá stavu který tady je. Práce bylo a je ještě tolik, že se museli u mne někteří zákazníci vyselektovat, aby bylo uděláno to co se musí vždy udělat. Jsem rád a dělám to již řadu let, že jsem víc jak celý měsíc nedělal žádné dovezené internetové gumy, protože té své práce bylo až až a na tohle jsem neměl už vůbec chuť , náladu, hlavně však kapacitu. Problém letos vidím v chování lidí a potvrzují mi to mnozí servisáci napříč republikou. Psychické a fyzické vyčerpáni je u mnohých v této sezoně dosti velké. Jestliže před dvěma lety přicházeli noví zákazníci s pokorou, slušností a snahou aby jim bylo vyhověno, nehleděli na korunu, letos se strhla lavina některých doslova pro mne doslova bezmozků. Arogance, opovržení k naši práci, hrubé chování, povyšování a další velmi nepříjemné jednání bylo na denním pořádku. Zajímavé je to že tito odpadlíci nejsou u mne nikdy stálými zákazníky, ale tzv. přebíhači, kteří skáčou z jednoho servisu na druhý a myslí si, že někde příjdou a my je hned budeme vítat s otevřenou náručí a posmolíme se pro to, že přišli zrovna k nám. U mne to nikdy nebylo, není a ani opravdu nebude. Vážím si vždy každého zákazníka, ale jen pod podmínkou, že on respektuje pravidla které jsou jasně roky nastavené a nesnaží se je upravit tak jak mu to vyhovuje anebo si začne doslova poroučet a diktovat podmínky. Říkám vždy takovým- nejsme na tureckém trhu aby jsme tu smlouvali, tady jsou jasné pravidla, postupy apod. a buď to respektujte, nebo běžte v klidu někde jinde, nemáme s tím absolutně žádný problém. Chápu lidi, kteří se snaží rozumně šetřit, kteří ušetřené prostředky dávají do zvýšených energiích, do navýšených hypoték, apod, ale říkám jim že máme my to samé a k tomu zvýšené platy zaměstnanců, revizí, nákladů na materiál, vybavení, účetnictví atd, atd. Rozumný to pochopí, blbec zůstane blbcem. Opravdu se těším na ten konec tohoto zvláštního letošního blázince, kdy se na 14 dní koncem roku vypne a udělá se klid a pohoda třeba a zrovna Vánoc. Přeji pohodový zbytek sezony. Tak a jak to máte a vidíte Vy přátelé gum?
sobota, 25. listopadu 2023
 
SJM
SJM Každý je strůjcem svého štěstí, praví jedno pořekadlo a ještě na jedno jsem si vzpomněl: "Kdo chce moc, často nemívá nic". Jinak jen přidávám odkaz, co dnes se náhodou zobrazil. "Finanční poradci z renomovaných společností si soukromě přilepšovali distribucí neregulovaných investičních produktů". Vysoce rizikové investice však pro klienty často nedopadly dobře.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-toxicke-bokovky-financnich-poradcu-privedly-drobne-investory-do-uzkych-239080#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
pátek, 3. listopadu 2023
 
SAB
SAB PM: Víš do jakých investic Warren Buffett nikdy neinvestoval?
čtvrtek, 2. listopadu 2023
 
PM
PM Nejlepší investor světa Warren Buffett má průměrné zhodnocení 20% ročně. To znamená ,že z 10000 dolarů v roce 1965 kdy začínal, by dnes bylo díky složenému úročení přes 300 milionů dolarů. Pokud někdo dokáže investováním dělat přes 150% ročně, tak ho brzo dožene. Kloubouk dolu,ale něco mi tu nehraje.
čtvrtek, 2. listopadu 2023
 
roman
roman Je fakt, že práce rukami je v současnosti nejhorším (a relativně špatně zaplaceným a náročným) způsobem pro vydělávání peněz. Do důchodu snad to už vydržím.
středa, 1. listopadu 2023
 
SAB
SAB PM: Myslím,že každý z nás je tady svéprávný a tudíš ví co dělá se svými penězi.. Já jsem jenom nastínil,že se dá vydělávat i jiným způsobem než jenom přezouváním pneumatik. Ano každé investování má své rizika,ale pokud se člověk o investování trochu zajímá tak se dá to riziko poměrně dost snížit. Momentálně moje investice je +130% a predikce do konce příštího roku dalších +470% stačí se zajímat o investování.
středa, 1. listopadu 2023
 
PM
PM Takový příběhy o xx% zhodnocení jsem už slyšel. Naposledy mi o tom říkal jeden majitel pneuservisu. Už by skoro servis zavíral. Peníze na jeho imginárním internetovém účtu naskakovali , problém nastal když je chtěl vybrat. Nakonec o všechno přišel a zůstal u práce. Přeji hodně stěstí. Když si půjdu hodit kuličku a 3x za sebou padne červená, tak mám taky 8 násobek, ale spíš vše prohraju.
úterý, 31. října 2023
 
hohencenda
hohencenda Sabe držím ti palce,dobrý pořízení.
pondělí, 30. října 2023
 
SAB
SAB PM: Není to žádný tunel je to legální a v mainstreamu je tato investice označováná za rizkovou ale to už je na každém jak bude zacházet se svými penězi,takže ano hohencenda není to pro každého ,ale je to npř. pro lidi,kteří chtějí změnit své podnikání a svůj život. Npř. zisk ze sezóny můžete zdvojnásobit díky této investici..
pondělí, 30. října 2023
 
hohencenda
hohencenda Sabe a kdo bude potom měnit pneu hmyzákům když bude každý rentiér.
pondělí, 30. října 2023
 
PM
PM To bude nějakěj tunel ne?
pondělí, 30. října 2023
 
SAB
SAB Je možné mít zisk z naprosto legální investice od začátku letošního roku 130% ??? Ano pánové a dámy je to možné. Investuj 1mil a máš zisk 1.3mil za 10 měsíců. Pak přestane řešit recenze a hmyzáky a další ptákoviny z našeho oboru. Přeji krásný den a přemýšlejte nad tím co děláte špatně.
neděle, 29. října 2023
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz