Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Pneunm
Pneunm Topím jen v kanclu, celej rok mám otevřená vrata...
úterý, 16. srpna 2022
 
Pneunm
Pneunm BF já nabídky dělám ale určitě toho nemám tolik jako ty. Pneuservis mám v nájmu takže co bude jednou až, neřeším. Zdražování na zimu chystám, zdražuje všechno a všichni tak nevím proč ne Pneuservis. I ten strejc na vsi co přezouvá za 400 bude muset zdražit. Navíc si myslím že při tom jak poskočily gumy je nějaká padesátka za práci úplně jedno. Hroudo neviděl bych to tak negativně lidi peníze mají, často brečí jen tak ze sportu.
úterý, 16. srpna 2022
 
Hrouda
Hrouda Neříkám nezdražuj. Jen to nikam nevede. Všichni zdražujou i ti co už drahý jsou . A tak pořád dokola dokolečka dokola. Jen jestli si tu službu bude moci někdo dovolit. Počítám ze si lidi nejdřív přezujou superba a potom si za bytek doma zatopi, ohrejou vodu a posvítí si na výplatní pásku. Pověsit se můžou i potmě to je jistý ,takže nejdřív zaplatit data,přezout ty tři auta na dvoře a potom na strom . Snad to nebude bolet. Plyn je drahej ,ale bezbolestnej.
pondělí, 15. srpna 2022
 
hohencenda
hohencenda Hroudo stejně zdražím ,pokud to zákazník nepochopí můžu jít na ůřad práce.
pondělí, 15. srpna 2022
 
Hrouda
Hrouda Už to neřeším. Zdražení služeb pneuservisu jen nahraje dílnam pokoutným co výměnou čepu celej rok se přiživuje a 500kč přezutí za 20minut práce je super. Protože to vydělá v pohodě na naftu do 20let starého Dukáta a můžou se zajed pořídit zánovní čepy na 10tiletou X5 pro dobrého známého. Je..t
pondělí, 15. srpna 2022
 
roman
roman Nejenom brutální zdražení energií, ale i jídla či jiných služeb. Samozřejmě kromě pneuservisních - jako vždy... Holt naše branže musí nejprve celá padnout na hubu, jinak se nic nezmění. Když koukám okolo sebe, tak mnoho servisů má ceny stejné jako před rokem, kdy bylo "levně". Já jsem "kompenzoval ceny" v červenci a to samé asi ještě provedu v říjnu. Nezdražuji, jen si chci za svou odvedenou práci stejně jídla, tepla atd.
pondělí, 15. srpna 2022
 
hohencenda
hohencenda V dílně topím již několik let přímotopy za zimu dám za elektriku nyní cca 60000 Kč,přes noc tpoím na zámrz 5-6 stupńů,přes den se rozšoupnua dopřeju si topit na 12 stupńů,Pokud makám jde to vydržet,pokud chvíli nemakám je mi zima.
neděle, 14. srpna 2022
 
hohencenda
hohencenda Vážení pneuservisáci,máte někdo nějaký plán na brutální zdražení plynu a elektřiny,jak přežít?
neděle, 14. srpna 2022
 
hohencenda
hohencenda BF smutná pravda ty tvé články.
čtvrtek, 4. srpna 2022
 
BF
BF Přiznám se, že někdy nabídky opravdu nestojí dělat ani náhodou, protože už dopředu víme, že je to o ničem a je to jen do jejich počtu. Proto už dnes mnohým firmám po letech zkušenosti tuto službu neděláme a zaměřujeme se na jiný směr nabídek a služeb. Nemíním sedět nad nabídkami jako kdysi hodiny a pak z toho nic není. Čas je opravdu drahý a tak za takové větší nabídky už požaduji roky napřed peníze. A mám aspoň klid. A jak to máte Vy?
středa, 3. srpna 2022
 
BF
BF Kolega má na stránkách toto a má klid od urputných lidí a firem které až někdy nesmyslně otravují a různé věci zkoušejí : Oznamujeme potenciálním zákazníkům, že nově již nepřijímáme zakázky z žádných poptávkových serverů. Odmítáme dělat zbytečnou tvorbu cenových nabídek a licitování o slevách - zdarma pracovat bohužel neumíme a ani to dělat nikdy nebudeme, jelikož práce nás živí. Ušetřený čas raději věnujeme odpovědné profesionální odborné práci a službám pro naše stálé a věrné zákazníky.
středa, 3. srpna 2022
 
BF
BF KRÁSNÁ A TREFNÁ OTÁZKA V ANKETĚ Jak si ideálně představujete vyústění vašeho pneu-byznysu po odchodu do důchodu? ------- Budou v něm pokračovat potomci či mladší členové rodiny - RÁD BYCH, ALE ZDA SYN BUDE CHTÍT JE DALEKO VE HVĚZDÁCH A NIKDY HO NEBUDU K TOMU JÁ OSOBNĚ TLAČIT.--- Podnik pronajmu- TUHLE VERZI ZAMÍTÁM, PROTOŽE MAJETEK BY BYL POSTUPNĚ ZNEHODNOCOVÁN.---- Podnik prodám- NEREÁLNÉ V DNEŠNÍ DOBĚ, KDY NEJSOU LIDI A PNEU BYZNYS NEFUNGUJE ZDRAVĚ V CELÉ SPOLEČNOSTI.--- Prodej firmy nevidím reálně, ale prodám budovy a stroje- TOHLE VIDÍM JAKO REALITU V SOUČASNÉ DOBĚ, KDYBYCH KONČIL.--- Jsem v pronájmu, tak prodám, co se dá, a odejdu- NAŠTĚSTÍ UŽ NEJSEM V PRONÁJMU. DÍKY ZA TO, PROTOŽE PRODAT STROJE JDE V SOUČASNOSTI JEDINĚ HLUBOCE POD CENOU A NABÍDKA STARŠÍCH STROJŮ UŽ TEĎ PŘEKONÁVÁ POPTÁVKU.
úterý, 2. srpna 2022
 
SAB
SAB Už vím https://www.goeggel.com/
pondělí, 25. července 2022
 
SJM
SJM Vážení přátelé, malá firma-malé problémy, velká - velké problémy, gigafactory-giga problémy, chudák Elon, co by dal za naše problémy. https://www.autoforum.cz/predstaveni/tesla-musi-uz-ted-zavrit-svou-ztratovou-novou-evropskou-tovarnu-prisla-o-pozici-svetove-jednicky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box A to v článku se nezmiňuje, že si v Německu úspěšně podřezávají energetickou větev a 11.7. je očekávané datum odstavení Nordsream 1 z důvodů "oprav". K opětovnému spuštění mnozí s obavami hledí. Jeden by řekl, že ke spuštění onoho mostra, těžko hledal horší dobu. I přes 2-3 násobné západní platy proti východu, nedovedu si představit jak němčtí či italští zákazníci berou Teslu útokem a zářné Norsko je již solidně sanované a 5 milionů obyvatel není zas tak mnoho.
středa, 6. července 2022
 
BF
BF Hezký den přeji přátelé gum. Shambo, děkuji ti za doplňující informace, které jsou velmi důležité. Tvůj článek v pneurevue nese nejvyšší kvalitu info o situaci kolem nás v oboru. Díky za to. Co se týče cen za přezouvání dovezených nových kol tak tam to má každý servis trochu jiné. Tam se musí každý rozhodnout sám dle potřeb, možností, místa, apod.. Já mám v největší zimní sezoně stopstav a jinak jedu za základní bezslevovou cenu. V ceníku i na internetu mimo jiné mám že dovezené nové pneu procházejí vždy kontrolou a tlakovou zkouškou, takže narozdíl od Radky v tom nevidím problém a jsem na to již minimálně 10let zvyklý.Recenze mi netrhají žíly a je mi to vcelku jedno. Na jednoho blbce co napíše koninu je stovka lidí max. spokojena. Akorát to většinou nenapíšou což je smutné zjištění. Ale nehroutím se a už to ani nijak neřeším. V sezoně odmítám velké množství cizích lidí, kteří pro mne ani nejsou nijak vyloženě přínosem. Kapacita servisu je dávno daná A urputný už dávno nejsem a nebudu. Co se udělá to se udělá a co už nejde, tak se to prostě neudělá. Servisu je dost kolem mne tak ať si to udělají třeba zrovna oni. Nevadí mi to.
pondělí, 4. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Romane myslím že zrovna tenhle by tě promluvil i kdyby sis ho dovolil odmítnout rovnou.
pondělí, 4. července 2022
 
roman
roman Dva tarify jsou nezákonné, ale dát slevu jen na "své" gumy je povolené, stejně jako kontrola nových pneumatik s dovětkem, že na nové "mé" gumy se tento poplatek nevztahuje, resp. kontrola je to zdarma. Kdo to nechápe, tak výjezd ze servisu je tímto směrem...
neděle, 3. července 2022
 
roman
roman Pneunm: To je právě ten důvod. proč já těmto kolenovrtům říkám, že cizí nové gumy zásadně nepřezouvám. Sice momentálně nevydělám, ale alespoň mě nikdo nebude pomlouvat a psát o mě pomluvné recenze na internetu.
neděle, 3. července 2022
 
Pneunm
Pneunm Ahoj Radko, přesně s tím bych chtěl mít dvojdomek:) myslím že dva tarify by byly nezákonné, já zkoušel ještě slevu pro všechny kromě internetu ale bylo to pro mě složité to všem normálním vysvětlovat, tohle je pro mě jednodušší. Toho internetu ke mě už stejně jezdí minimum. Mám ještě ve vratech dvě cedule že to nedělám vůbec abych je mohl poslat pryč když mám hodně práce.
sobota, 2. července 2022
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz