Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym DDD Bořku bereš už něco přes ten Point??
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka - bylo by dobré, aby se k tomu tady vyjádřil sám pan Němeček.
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka - tak to už se pak nedivím cenám kámošů Částky a Pešíčka group včetně obchodního zástupce Barumu, který pro tento kraj rozdává co hrdlo ráčí
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Anonyme prosím podepisuj se. David alias Hruška je v pohodě a osobně bych ho navrhnul do diskuze 5 na straně 5. Jeho tvrdý, pravdivý a hlavně dobře trefený článek o Michelinu v minuloročním časopise pneurevue mi dává zapravdu. A ani mnozí z Vás nevíte jak hodně zvedl stojaté vody tam někde kde sídli možná už jen chvíli bohové českého pneuvelkoobchodu. Je to člověk který má přehled, velký rozhled a mnozí z nás po obchodní stránce by se mohli od něho učit. Jsem rád, že mám takové přátelé. Jsem rád že také vidím silný proud středních servisů kteří se vzbouřili a postavili nechutným praktikám špatných lidí u nás v oboru a kteří svou jednotou napříč republikou se sjednocují a spojují síly, dávají si informace a předávají si zkušenosti. A jejich síla bude neustále růst. Je to pro obor velmi dobře chlapi. Včera jsem se např. seznámil, jsem za to moc rád a na poprvé v Třinci 6 hodin seděl s kolegou a probrali jsme mnoho a mnoho. Koupil si novou geometrii 3D a protože má jen částečnou praxi, neví co a jak má ještě přesně dělat, dohodl jsem se s ním že ho perfektně zaškolíme u něho. Schválně né u mne, ale na jeho hezkém servise přímo v jeho činnosti a jeho podmínkách. Zařídí si dostatek aut na geo a od zkoušky jestli jde udělat geo, zjíštění závad, objednání dílu přes případnou opravu až po finální geometrii. A o tom je ta taky spolupráce mezi servisy. To totiž nikdy nenajdete na tom někdy hrozném internetu, to Vám nikdy neukážou promiňte mi to někdy skutečně pitomí prodejci strojú a zařizení, to Vám totiž prostě dá tolik energie, síly, chutě že pak pochopíte že to má cenu dělat i když je to někdy peklo.
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym snad budeš mít pravdu Bořku.A co Hruška žije ,dlouho se neozval
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Čendo neboj se, ještě nedávno jsme jim byli u zadku a smáli se oni nám. Dnes je pravda zcela a zhola jiná. Teď se totiž tak vaří jejich mozkové závity, že se někteří doslova pečou ve vlastní šťávě. I ve Finské sauně by jim byla zima proti tomu co mají konečně i oni za stres, nervy a hlavně pocit strachu co bude a jak a to bude především s nimi. Co teď vidím a hlavně vím od kolegů, mne nechává docela chladným, protože my jsme si už těžké chvíle prožili a teď jsou na řadě konečně i oni. My jsme to zatím rozchodili a většina myslím přežije, ale u nich se to nedá ne říct, ale už někdy ani pomyslet. Tak se teď jen v klidu usmívám, sleduji situaci na trhu, scházím se z rozumnými servisáky, diskutujeme, probíráme strategii a děláme tvrdou ofenzívu. A daří se tomu přátelé věřte. Letos je to totiž naš rok, ne výhradních a interneťáků. My se totiž umíme uskromnit, nám čísla nedělají takový problém jako jim. My ty těžké 2-3 roky přežijeme. Oni většina v této dosavadní podobě obchodu ne. A jak se tu již několikát psalo -na každou svini se voda vaří. A už je to skutečně někde tady mezi námi. Těším se na letošní jaro jako malý kluk s bábovičkami na píseček. Ledy totiž žárem všude roztají, někteří výhradní a internetoví se z toho těžce vytaví.
úterý, 22. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Hoši budete se rafat a nadávat si mezi sebou nebo zkusíme něco vymyslet aby jsme výhradním a neťákům nebyli pro srandu králikům. anonyme s malým a já nemám zapotřebí upravovat tabulky hoj čenda 603 98 00 17
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Chudáci negramoti.
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym --§§§ nebo co ???
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym takových tabulek vam upravim kolik chcete :-))
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym má tam velblouda!!!
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym nekecal!!!
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym §§§.Anonyme neser mě!!!!!
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Teda čendo to je síla.Snad to tady nějakej krypl z toho bordelu v Otrokovicích uvidí.Se mi líbí ta Základní sleva )))))))))
úterý, 22. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen posilam vam cerne na bilem nabidku conti - barum. http://uloz.to/xH9RSJu/cenik-xlsx
úterý, 22. ledna 2013
 
cendahohen
cendahohen Michale dělám jen OA SUV dodávky pracuju na tom abych Vám všem ukázal že si necintám pentli p.Procházku neznám a u TIrexu mám lepší cenu než u Cháry a to jsem od něj bral cca od roku 1998 . Beru u něj jen to co nemá GPD a TIREX díky hoj čenda hohen
úterý, 22. ledna 2013
 
Michal
Michal Čendo, no pokud jsi z Prahy, tak tady zase moc možností z těch tří nemáš. Ale já to mám poskládáné asi takhle. Procházka, Chára a v případě nouze až Tirex. Jinak s těma conti a omlouvám se, že reaguju tak blbě, ale crcám se s daněma na poslední chvíli. Jak Vám můžou nastavit na conti jen jednu slevu?? Vždyť conti a semperit má vždy rozdíly mezi segmenty ST, H, V-Z, nebo tak tam mám mezi 46-51% v závislosti na indexu. Conti Van 40,23%, conti SUV 47%. A barum vše, mám zatím na 37%, matador 37%,Van matador 39%. takhle to tam mám od barum conti zatím já.
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym anonyme taky t nějaký jméno nebo zkratku hoj čenda
úterý, 22. ledna 2013
 
Anonym
Anonym čendo, tak já tech 5000 kusů a 30% podil conti za uvedeny slevy vezmu. platim hotove, a ty si muzes dokoupit svych 300 ks za podminky, ktere bys nikdy nedostal. Pokud mas zajem nech na sebe email, ozvu se.
úterý, 22. ledna 2013
 
Radek
Radek petře mám nabídnuty podmínky podobné a děláme jim řádově několik tisíc kol v letním. na tuto nabídku jsem jim nepřistoupil.
úterý, 22. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz