Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jirko1---55% teď na Kléber a Michelin hotově při předobjednávce, pak bude 54% na faktruru kdykoliv po celý rok. Je mi jedno kolik On má. Zatím je nejlepší a bez nutnosti nějakých odběrných Michelin nesmyslů. Zatím to neřeším, zatím to jen lehce sleduji. Ještě se to určitě o něco změní a to k lepšímu pro nás. Dnes jsem zrovna hovořil s kolegou co dělá převážně Michelin a ti na něho tlačí a vyhrožují, že když nepředobjedná tak pak bude špatně dokupovat! Já bych je hnal a to pořádným svinským krokem. Gum bude a je všude hory horoucí a za ceny že teď předobjednat větší množství je malý pokus o sebevražedný čin. Času dost.
středa, 9. ledna 2013
 
Radek
Radek Petře má tam nějaké taxikářské počty. Při 43% je cena 684,-. V podstatě dává ale 37%, to je nejnižší cena za kterou to nabízí při os odběru. I přesto je to sleva velká oproti tomu co nám nabízejí v předobjednávce.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka 1 - Bořku, pokud ti tvůj dodavatel nabízí 54% tak on má 58-60%. to už je slušná marže na Michelin.
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Petr - hoši kdo z vás má 43% na barumku ? http://www.pneu-servis.cz/?PneuID=8244&section=121&Pneu=Barum%20Brillantis%202%20175/70%20R13
středa, 9. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---PD napsal---. už je to tady,nabídka z Michelinu s bonusama za 300ks 53,35%. Dnes mi dodavatel nabídnul na Micheliny 54% po celý rok, třeba na 4ks kdykoliv. Co mi chtějí výhradní bohové nabídnout???? Se musím smát od ucha k uchu a to jsme teprve na začátku pánové. Klidně spěme, času na nákupy je dost. 300ks mi tu mohou maximálně poslat do komise a Já se rozhodnu kdy jim je pak někdy zaplatím:)
úterý, 8. ledna 2013
 
Anonym
Anonym BFLMPSVZ hoši makáte,nebo spíte??
úterý, 8. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak jsem dnes dostal ceníky Nokianu na léto 2013 a docela jsem koukal. Kde jsou ty časy kdy byly tak drahé, že je nikdo nechtěl. Rusko však dělá velké divy. Letních pneumatik jsou mraky, množství vyrobených pneu je podle současného trhu nepřiměřené, zákazniku je celkem na ekonomickou situaci v evropě málo a hlavně všichni chtějí prodávat. Komu a za kolik, tak to bude ještě všude kolem nás hodně veselo. Jak to tak vidím a už jsem to tady psal, koncem března teprve vykouknu a začnu se rozhlížet do světa pneu. Teď to nemá absolutně význam, teď jen hodím sem tam přivřené očko co zase vytvořili za dětskou hloupost. Ať se chlapci výhradní mezi sebou poblázní a vyblbnou tak půjdu teprve možná nakupovat.
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym F.Analfabeti,podepisovat se!
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym tento "zmatek " je tady už dlouho a nestane pořádnej po volbách
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym FX: hezky z ostra začíná rok 2013. Dvě ústavní stížnosti, sundávání prezidenta, tisíce kriminálníků na svobodě, desetitisíce zlodějíčků,zlodějů a tunelářů budou čistí jako lilie a ekonomika stojící nad propastí rázně vykročila -6,5%. Otázka měsíce: posere se tento stát ještě do března, nebo až v dubnu?
pondělí, 7. ledna 2013
 
Moris
Moris Jirka-1 rozhodně rozumný řešení taktéž jdu po práci a výdělku nezajmá mě obchod do kterýho nic není.....
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka 1 - těší mně, že už konečně mnoho z nás přišlo na to, že zisk z pneumatik v podstatě není. Naopak poslední dobou je to totální prodělek. Myslím, že bylo potřeba k této skutečnosti dojít, aby jsme již všichni nesmyslně nenaskladňovali ohromná množství a potom ze strachu co v tom máme peněz neprodávali za nulu !!! Vrátíme se pěkně k reálnému naskladnění a nemusí nás pak nervovat, že se zrovna neprodává tolik tento rozměr jako minulý rok a podobně. Já osobně nastavuji prodejní politiku tak, abych hrubou marži měl o 5% větší jak loni. Už nebudu valit množství a budu se věnovat práci na servise, kde vydělám za mechanické práce na jedné zakázce neskutečně víc než na přiblblé sadě gum. Moje love, už do těch černej kulatejch k... v prostě dávat nebudu.
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym Jirka 1 - těší mně, že už konečně mnoho z nás přišlo na
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym a to je to,co jsem zde psal,nenažranost,hamižnost.Co asi udělá tato cenová politika s menším ,ale kvalitním pneuservisem,kterému zůstalo z loňska cca 300 letních kol a oni letos slevní o min.10 %??? Bankrot,jelikož bude muset prodávat pod loňský nákup a nikdo mu nic nedá.To je osud podnikání,proto nic neberu.Lepší práce na dřevo,než fantazie zisku z pneu a ono hovno.Nehodlám si dotovat ztrátový prodej z vydřené práce na servisu.
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym 12345.....Letos nastane takovej bordel,že se z toto hodně lidí posere.Začalo ta DPH,dědkem z Hradu a dále ani nepomýšlet....Lid je hladovej,exekutoři nenažraní soudy zkorumpovaný..
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym SJM--jo,jo Michale, přesně to mě napadlo, když jsem viděl tu frašku se strukturou daňových příjmů. Naprosto souhlasím s úvahou, co "naše" poslance k tomu vedlo, no a potom se na to nabali všichni, co to shledali výhodné a že jich je. S těma živnostníkama ve stavebnictví to vidím lehce jinak. Co si budem povídat, spousta jsou šikovní řemeslníci, ale ekonomika je pro ně mírně vzdálená a znám i nemálo, kteří jsou docela jednodušší. Mluvím z vlastní zkušenosti: na zdící práce jsem nechtěl firmu a oslovil jednotlivé živnostníky. Bez znalosti věci a mrknutí oka pálili ceny od 180 do 200 Kč/h. Na otázku, že mě nezajímá jejich sazba, ale kolik mě to bude stát, odpovídali asi tak, že až to bude, tak to bude. Firma počítala kubíky, lešení dopravy atd. 3x slevila, ale výpočty se mě nepozdávali. Nakonec to postavil živnostík, ale stavitel, ovšem bez lidí a najal si zrovna takové zedníky-živnostníky co jsem osloval já, ale dal jim 120 Kč/h. Pohlidal si je, dozoroval stavbu a vyšlo mě to nejvýhodněji a relativně s nejméně starostmi. U velkých firem to jde ještě dál. Zedník dostaně ještě míň, protože mu třeba dávají práci pravidelně, ale v kalkulacích si započtou náklady, jako by to byli vlastní zaměstnanci. U nás na naše poměry velké st.firmy mají pouze rozpočtáře, mistry, zásobovače a nějakou dopravu + mobilní buňky. Pracovní síla je z 90% právě ti živnostníci, no a ten trouba si myslí, že když fakturuje měsíčně 25000, že má pro sebe 25000. Pak se mě jednou stalo, že u vedlejšího stolu v restauraci seděla lepší společnost i s jedním místním "velkostavitelem", který se tak při 1,5 promile kasal, že když nemá na zakázce vývar 100% je nasratý ( je to asi 2 roky). Tím jsem chtěl říci, že se spousta živnostníků schová raději pod firmu a je bez starostí za 120, než by převzali odpovědost za svou práci a řekli si víc. Kdyby ale platily daně i z příjmu, rychle by přišli na to, že 120 nestačí a musí chtít 200, za to ale musí odvést práci kvalitně a rychle a to je potom ta skutečná produktivata práce o které tady léta planě tlacháme. Pak se léta divíme, jak je možné, že v Německu barák, který staví Němci s 3x vyšším platem, kde materiál stojí stejně, je barák za stejné prachy jako tady. Moc se toho za 23 roků nezměnilo, lidi stále předstírají že pracují a firmy předstírají, že je za to platí.
pondělí, 7. ledna 2013
 
Michal
Michal http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/209853-kalousek-zivnostnici-by-meli-odvadet-stejne-dane-jako-zamestnanci/ to je totiž to, o čem psal SJM a měl pravdu. tady totiž stát dojel na ty svoje výdajový paušály, tam je totiž tak velký prostor pro šmelení s dokladem, že se nedivím, že to valná většina OSVČ tak dělá. Co jim tak vadilo na klasické daňové evidenci, kde je jasný výdaj a jasný příjem? Já Vám řeknu co. Tohle si totiž zavedli páni poslanci v první řadě sami,když tehdy každý z nich nebo respektive jejich manželka si udělali živnost na poradenství v oblasti dotací z EU, nebo když měli manželku jako asistentku v jejich poslanecké kanceláři, protože tam měli brutálně vysoké přijmy a výdaje nula....no co taky je za výdaj, když ke své práci potřebovali tak maximálně tužku a papír. A teď je to dohnalo, je jasný, že spousta živnostníků na to přešla, protože je to pro ně výhodný. A teď by chtěl Kalousek dorovnávat daňě podnikatelům na úroveň zaměstnanců...čímž pošle na UP spoustu řemeslníků, co mají firmy na výměnu oken, zedníků, pokrývačů střech, branařů, ti co dělají zahradnické práce a spoustu jiných, kteří mě teď nenapadají a nemají práci každý den jistou. Výsledný efekt p. kalouska bude takový, že mu tam nepoteče víc peněz, protože ti, kteří v tom umí chodit to stejně platit nebudou a ti, kteří to dělají poctivě, tak je to položí....ale hlavně, že máme amnestované zástupce Union Banky, H systému, Berky a "jiné fajnové lidi, kteří se starají o peníze jak mají"...
pondělí, 7. ledna 2013
 
Anonym
Anonym FX.Je to poprvé od Bělohorských konfiskací, kdy nakradený majetek zůstane pachatelům, zlodějům, zatímco ti, kteří byli poškozeni, kterým byl majetek odcizen, se už nikdy nebudou moci domoci jeho navrácení nebo alespoň nějakého odškodnění," řekl Hulík.
neděle, 6. ledna 2013
 
Anonym
Anonym DDD: a co tím chtěl básník říci???
neděle, 6. ledna 2013
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz