Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Jsou svátky a okurek ,nikdo nedělá )))
pátek, 28. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-momentlně Doksy--Gumo odpočívám, věnuji se rodině a relaxuji. Neboj zase se ozvu.
čtvrtek, 27. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Guma.Pěkný podvečer všem.Tak Bořku ,Viléme,Hruško,Michale,Součásko,nenechte se prosit.Nebo máte zakázaný přístup?
středa, 26. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Souhlas.Jirka
sobota, 22. prosince 2012
 
Radek
Radek Stejne snadne je se zaregistrovat.
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Jestli Vás všechny můžu o něco poprosit, tak si déjte nějakou značku, název, kod, heslo, prostě cokoliv na začátku či konci psaní. Je to nejenom slušné, ale ať si můžeme mezi sebou taky odpovídat. Chlapi vždyť to není těžké napsat A,B,XY či Jirka K. Děkuji.
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM--I já přeji všem hezké předvánoční ráno. Bořku, máš absolutní pravdu a naprosto přesně jsi to popsal slovy. Možná je skutečně Tebe jen pro gumy škoda. Takoví lidé by patřili do parlamentu. Mám známé v Opavě, ve Tvém kraji. Ti, když vidí Stanjuru v tv, krev v žílách jim vaří. Také vnímám, že klasické volby zásadní obrat nepřinesou. Současná pravicová vláda udělala z málo majetných chudáky, další socialistická utáhne pro změnu šrouby firmám. Samozřejme to postihne zase ty normální firmy, které tu zátěž zase přenesou na zaměstnance. Na koho taky, že? Elektřinu, plyn, nájemné, vodné, stočné, srážkové vody, revize, školení, audity a mnoho dalšího musí platit a pořád více a více, tak kde šetřit ? Za komačů se na otázku "Kdy vybudujeme komunismus?" odpovídalo "Až budou mít všichni všeho dost". Dnes vidím, že prozatím ne všichni, ale stále více lidí má všeho dost. Závěrem děkuji redakci PR za toto fórum, které otevřelo mnohým oči více než by se mohlo zdát. Věřím také, že ne všem z branže se ta otevřenost líbí, ba co víc, myslím, že některé vyloženě sere, víme asi všichni koho. Proto prosím všechny, piště slušně, věcně, otevřeně i v r.2013 a nedejme šanci všem pneubohům a podobným, aby se vezli na pradávném rčení "V nevědomisti je síla" . Tak, jako internet začíná hodně vadit vládám celého světa, Česko nevyjímaje, vadí i českým pneubohům. Krásné svátky.
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Obávám se, že s touto garniturou (pravou i levou) se tomu nedá vyhnout. S plnou odpovědností lze prohlásit, že tento stát ovládají již jen kurvy a zloději a to prosím se na veřejnost dostane tak 10% toho svinstva. Je otázkou času, kdy se Evropu přežene obří sociální bouře.http://www.youtube.com/watch?v=i5heVxq7L6c&list=PLA8E86FFAEB4B48EA&index=1 na toto není ani slov http://www.novinky.cz/domaci/288562-exministr-skolstvi-dobes-zachranuje-vladu-sehnal-necasovi-loajalni-poslance.html
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořku máš pravdu,proto místo gum čekám na skupování zadlužených nemivitostí.Nekup to,když to bude tak levné.Na gumách dokážu vytvořit zisk tak max 15% ,což z 5 milionu je nic,ale kup tak nemovitost za 1,5 mil,počkej pár let ,třeba 5 a pak to střelíš za 10 ti násobek.Krize tu byla je a bude.Ona ale musí jednou zkončit )))Někdo si kupoval fára,domy,jachty..Já se honil a šetřil tak tet si začnu s rozumem užívat.
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hezké sobotní ráno přátelé. Blíží se nám vánoce a má to být čas klidu, pohody a radosti. Na venek se tak pár dní můžeme chovat, vnitřně však všichni víme, že celková situace u nás není dobrá. Pocit určitého strachu má už v dnešní době věřím každý. To je i dobře, protože některé přehnané požadavky lidí byli a jsou dnes zcela mimo mísu. To co se děje kolem nás v zahraničí i příspěvek pode mnou odráží nedávnou hamižní společnost, která je už brzy neunesitelná. XY děkuji ti za poklonu, ale zatím neodejdu od gum, budu bojovat, protože mám svou práci moc, moc rád a obětoval jsem ji příliš mnoho času, síly, peněz abych to teď na prahu těžké krize vzdal. Vím, že to co přijde bude neskutečné peklo a běs. Vím, že se to mnoha lidem to co píšu nebude líbit, budou nepokoje, stávky, propouštění, rozpady firem, rodin apod. Jen maličký příklad-Nedávno mne navštívili bankéři s nějakou nabídkou a když už jsme se dostali do pozitivního spojení v řeči dnešní doby, sami přiznali že mají i oni obrovské problémy. Tajně se mezi bankami scházejí a řeší co budou dělat s domy co lidé absolutně nestíhají platit na hypotékách. Přibývá to denně a málo se o tom píše. Píše se jen že každý měsíc jsou div ne že rekordy v poskytování nových a nových hypoték. Pravda je přátelé úplně jiná. A co budou s tím dělat? Řekli to jasně. Dům co bude mít hodnotu např. 4mil. kč dají rádi pak za 1-1,5mil. aby získali zpět aspoň nějaké peníze. Lidé zůstanou dlužní celý život, rodiny se díky peněz a dluhů rozpadnou, vzniknou velké nepokoje, bude více bohužel sebevržd apod. Příkladem je jasně např. Řecko, Španělsko apod. Neplacení státu lidem zákoné dávky se děje i u nás, jen se to nějak zahraje na úřední šiml a nějkaou legislativní chybičku. Jaká je pravda ví málokdo. A to my se tady dozvidáme se zahraničí typuji tak max.20% toho co se tam vlastně děje a je. Banky vytvářejí uměle kolem nás zdání že to nějak funguje, ale pravda je už někde úplně jinde. Sleduji to nějakou dobu a tento sektor je tak prohnilý, falešný a podvodný, že to nemá obdoby. Do nekonečna to však nejde a ten pád musí přijít a přijde, to jsem si jist. Protože to sleduji již několik let a to myslím docela zodpovědně říkám že to co přijde bude doslova masakr a za tím si pevně stojím. Pořád se to však jen uměle posunuje a odkládá. Ubírá se všude, zdražuje se vše a jednou ta pomyslná bomba musí vybuchnout. A taky vybuchne. Tak rád bych se přátelé mýlil a pletl, ale jsem realistou a vidím to jasně jako slunce na nebi. Historie má své cykly a ty jsou jednou dané a ničím je neovlivníme. Proto prosím buďte zodpovědní, snažte se nerozhazovat, nepodlehněte dnešním falešným lákadlům, které přinášejí pak i těžké pády. Žijte a važme si života jako takového. Přeji nádherné vánoce všem opravdovým pneuservisákům a redakci PR. Užijte si s Vašimi blízkými krásné chvíle a snažte se jen nepřemýšlet, ale taky činit pozitivní kroky které vás naplní štěstím. Hezké vánoce. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
sobota, 22. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tohle nás taky možná čeká.Kéž by ale ne. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/288125-statisice-spanelu-marne-cekaji-na-vyplaty-dluzi-jim-i-stat.html
pátek, 21. prosince 2012
 
mensa
mensa Dobrý večer, k příspěvku o dva níže: řekl jsem již několikrát, že mažu pouze příspěvky rasistické, xenofóbní a jim podobné. A také vulgární příspěvky namířené na konkrétní osobu. Určit míru "neslušnosti" obecného příspěvku je velmi těžké, co ještě nemazat, a co již ano? Verbální neomalenost a hulvátství v příspěvcích se mi samozřejmě také nelíbí, i když zase vybraný slovník není také zárukou obchodní férovosti. Ale máte pravdu , že příspěvky tohoto typu si berou někteří jako záminku, proč neodpovídat na nepříjemné otázky.
pátek, 21. prosince 2012
 
Anonym
Anonym XY: vážení výhradní, věnujte prosím 5 minut z vašeho drahého času následujícímu odkazu a předem avizuji, že se nejedná se o nářky ušmudlaného servisáka : http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomika/wolfgang-munchau-na-rok-2012-budeme-jeste-radi-vzpominat-941729 Bořku, zabal to a jdi do prognosťáku, Tebe je pro gumy škoda.
pátek, 21. prosince 2012
 
Radek
Radek Hezké svátky všem !
pátek, 21. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Pane Mensa některé příspěvky bych navrhoval mazat. Viz. příspěvek o dva níže. Rovnou bych uživateli (jeho IP adrese) zablokoval přístup do tohoto fóra.. Pak se k nám mají výhradní, distributoři a prodejci chovat slušně!?
pátek, 21. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM, máš pravdu, na začátek sezóny nemusí většina pneuservisů nic kupovat a atypický rozměry se seženou v sezoně. Velkoobchody a výrobci budou mít móóóc těžkej rok, tak jim nesedněte na lopatu jako se o to včera pokoušel jeden mišeliňák, když mi tvrdil, že se příští rok bude prodávat více , protože se v roce 2009-2011 prodalo hodně aut, proto je potřeba se hodně dobře připravit, hlavně v rozměrech 17 a více. Barum prodávám jako i další značky ale nejsem jejich frančízant ani zaměstnanec. Zdravím Jirka K
pátek, 21. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Kuuwa hošíí jdem chlastááát do pneumatikýýýý zsranýý.mrdat nw ty řítipyghy zasraný výgradní.za rok mám kulu doma a to mš stačí.co maj voni govno,jen usranej pat pár papíruuuu.
čtvrtek, 20. prosince 2012
 
Anonym
Anonym SJM--pro Jirku K. absolutně "souhlasím". Na jaro 2012 jsem vzal jen 60% co na 2011 a i tak mě z toho zůstalo na skladě 47% - jednoduše 1/2, tzn. podle Tvého 10% poklesu a já v podstatě to také tak vidím, že mám dnes de fakto všechno. Záleží pouze na podání situace, no a pro mě stálo letošní jaro za hovno a kryž se prodá podle Tebe o 10% méně, nebude to žádná tragédie. Pro mě asi ne (nemusím nic kupovat), ale velk.prodejci to asi vidí trošku jinak. P.S. promiň, nemohu si pomoci, ale hovoříš jako dealer Barumu.
čtvrtek, 20. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tak koukám že chyba na www.nejlepsipneu.cz už je opravena. To jsem před vánoci nečekal. Poo
čtvrtek, 20. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz