Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Z jedné strany dostanu z druhé strany mi vemou, nevěřím jim
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tak vstup do sítě a budeš to mít taky,možná že časem i více :))))
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym já mu nezávidím, já mluvím o 100 mega svým obratu
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym K opravám litých kol.Před chvílí mi přijel zákazník,že potřebuje opravit AL kolo na mercedese 17".V autorizovaném servisu mu bylo řečeno at si koupí nový,že se to opravovat nedá.Cena cca 7000 s dph.Disk je mírně koplý cca 6mm.Je to na polostarou hujdu v ceně 150 tisíc.Na vrakáči ho mají,ale je kompletně zoxidovanej,jelikož je leštěnej.Já to opravuji,ale nevařím a minimum nahřívám.Bez problému. K otázce Point-fandím jim a ty trotle nezáviď, mu to nespadlo z nebe,on se z hovna vypracoval,tam kam nikdo z nás nedosáhne.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym ze 100 mega obratu 1-3 % jsou slušný love
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tak a spadla brada všem i některým členům co hanobí PointS . Věrný člen.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Silná to slova panove. Proc se zde pozastavujete nad urovni naroda, kdyz se vetsina ani nepodepise. Zadate zde me vyjadreni k Point S. Kazdy si muze vybrat !!! Opet se tady vytvari nejaka chimera proc a jak. Takze Prectete si clanek s Frantou Mosou pozorne. Obrat byl 17mil kdyz zacinal, vloni byl 100 mil a letos se ceka 120-130 mil. a to bez Prochazky. Prochazku ja jako clen point S zatim nijak nevnimam, myslim ze bude fungovat jako samostatna jednotka. Ptate se proc vstoupil do Point S. Je to jednoduche a urcite ne tajne ! Centrala PointS Development vyplaci narodnim Pointesum bonusy za zobchodovane pneumatiky. Podle doporucenych preferenci, ktere pneu se maji podporovat a obchodovat je to cca 1% ale klidne az 3%. No a to je dalsi cenovy bonus ktery Prochazkovi nikdo dalsi neda. Vse ostatni bezi normalne. Nakupuje se importeru atd. Takze nic nepochopitelneho. Dalsi je moznost zatlacit na importera v CR pres vyrobce!! Zastoupeni Point S development ma velkou vyjednavaci silu u vyrobcu. A to je deviza Franty kterej je vybaven jazykove a a toho umi zprostredkovat. Jinak ani ja nejsem zastancem vsech veci v Point S. A tak je nevyuzivam. A dalsi vec jednou do roka je valna hromada!!! A tam muze byt slysen kazdy kdo chce neco rict. I k bunusum i dalsim vecem.Nechapu proc zde anonymne nejaky clen napadne Frantu MOsu jak nevyjednal Kormoran!!! Tlak na Michelin aby pristoupil na centralni fakturaci je od neho a centraly Points obrovsky!! U vsech znacek to jde jenom Michelin se tomu brani aby si zachoval tlak na kazdeho clena zvlast. A doporuceni jak centraly PointS tak narodniho vedeni je Michelin neobchodovat, nebrat a nahrazovat co nejvice jinou znackou. Jinak Tomas Hanzelka je urcite srdce Point S a pro mne jakasy zastita zdraveho pristupu a rozumu.. Chytry clovek co ovlada svoje remeslo. Kdo chcete neco o siti Point S vedet tak se zde podepiste a napiste co jste za servisa nebo piste na muj mail. Domluvime se prijedte nebo si zavolame. Je potreba servisy spojovat ne jit proti sobe.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Hanzelka je dle mého férovej chlap,jako jeden z mála co je ve vedení sítě a určitě některé členy moc nemusí skrz jejich namyšlenost a suverenitu.Takových je málo.I jeho určitě sere ten trotl z NJ co kurví Nokiany,ale nic s tím bohužel neudělá tak je moc nedělá.To se o Mošovi říct nedá,ten má své oblíbence a přihrává jim na branku.Na druhou stranu ale pomohl síti díky působení v pneubranži a v některých zastoupení.Každá mince má 2 strany.Pokud nejsi servis s velkým obratem,tak nemůžeš čekat že budete velcí kamarádi a bude ti chtít někdo pomoct.To je reál.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Za kolik máš něco v kormoránu na jaro??Porovnáme
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym A s nima reditel leasplanu :-)
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym partner points-pěkně jste to tady rozjeli ! Já se přidavám ke kritice Mošovi,ktrerý nám loni vyjednal podmínky takové,že jsme je měli celá síť stené. A teď? Kormoran na léto-každy podle odběru,k čemu mi pak síť je,když sliboval že za nás vyřeší nejlepší podmínky. Sere na nás,jen když siti zůstanou nějaké procenta za náš odběr a zbytek času stráví s Procházkou v na jachtě
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Zatím tady nepsal nikdo z Euromastru,Vianoru a Firs stopu.Ale vlny se rozbouřily po jednom příspěvku a to je dobře.Bordel a nespokojenost vládne na obou stranách .
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Já bych náš národ neviděl tak tragicky. Kdyby jsme se dokázali domluvit, byly bychom buď stádo ovcí, nebo osvícení. Díky bohu máme svobodnou vůli. Světu vládne chamtivost ale jak je vidět dochází jí dech. Lidé se začínají obracet od hodnot peněz a vrací se k lidským hodnotám. Pomalu ale jistě. Jak je vidět ani my prodejci a opraváři aut a pneumatik nejsme spokojeni se systémem vydělávání peněz pro někoho jiného. I my jsme lidé kteří pracují poctivě a zasloužíme si poctivý život.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Jak rychle se to tu rozjelo,tak rychle to umlklo
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Petr - máš pravdu Michale, a to je obrázek našeho dementního národa. Nedokážeme se domluvit na ničem.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Ondra.Tady by se mohl vyjádřit Hruška.On je v kontaktu z Mošou a byl někde v zahraničí snad na vedení pointu,jak bylo někdy psáno.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym A výprodeje ??? HAHAHAHA nic
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Tak ty procenta nemám ani omylem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
středa, 12. prosince 2012
 
Michal
Michal Tak třeba ty first stopy winter 2 prodávají na netu sami členové sítě First stop.
středa, 12. prosince 2012
 
Anonym
Anonym V rozhovoru v PR to bylo.
středa, 12. prosince 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz