Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Pokud jseš Hroudo na jihu tak tam jsou obecně větší slevy na Barumky než všude jinde, díky jednomu obchodnímu zástupci. Pan Částka ho velmi dobře zná .
sobota, 1. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Barum slevy - základ (33-35) + sleva za množství a mix (max 3) + skonto platba (1-3) + cíl (1-3)
sobota, 1. prosince 2012
 
Anonym
Anonym Hlavně nepřestřelit a brát jen nejnutnější a s rozumem.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Hrouda
Hrouda Nazdar kamarádi tak se to opravdu trošku rozjelo Míchale, ale říjen to není. Práce jede celkem dobře i prodej se pohnul. Sníh začíná asi 7km od našeho servisu směrem na němec , ale řidiči se bojí tak i ti někteří ospalci jdou pro pneu.Včera jsem přezouval jednoho dopravce něco jako PPL a ten mě říkal že o proti leňsku nevozí skoro žádné pneumatiky a to je nějaké znamení asi internet není už tak pevnej v podstavci.Předzásobko udělám jenom u Barum Conti a když něco dostanu u AM pneu nějakou ponuku. Jinak nic, mám dost z loňska a není místo na hazard, když stou barumou to asi hazard je . Zdá se mě že mám ta procenta nějaké chudé budu to ještě konzultovat s obchodním zástupcem. HAHA nedělám si iluze to jsou určitě konečná čísla. Jinak všem krásný večer.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Guma-Chlapci nevím jestli jste se neunáhlili,ceny půjdou rapídně dolů a ceny Barumu nejsou nejnišší.Řekl bych,že na nákup letních je času habaděj a nedostatek jich rozhodně nebude.Zahraniční velkoobchody jsou naskladněny na 300 procent a budou chtít za každou cenu prodat,proto je tlak zdejších překupníku takový.Natlačit alespoň něco než zjistíte,že všude jinde je to o 10-20procent levnější.Že mám pravdu soudruzi obchodní a ředitelové.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Radek
Radek My bereme přibližně jako letos. Se stejnou opatrností jako Tire jsme dělali předobjednávku již na uplynulé jaro, takže nám toho moc nezbylo.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Tire,vůbec nejdeš proti proudu. Jdeš na to rozumem. Dobrá práce.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Tire
Tire Jdu asi proti proudu ale udělal jsem aspoň tu minimální jarní předobjednávku 50% loňského prodeje (ten nebyl kdo ví jaký) takže jsem to risknul a objednal (u bestdrive 50% barum 50% conti a uniroyal)... posunuli mi splatnost až do června takže si myslím, že i když net bude čím dál ničit rabaty, tak to prodám. Stálých zákazníků co neřeší 50,- - 100,- Kč na gumě je pořád ještě dost. Jinak tento týden prodej dobrý, poměr mých prodaných sad ku těch donesených z netu 5:1 - víc firemních zákazníků jak obyčejných lidí tzn. konečně se mi prodali dodávkové pneu.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Nejsem černej tamhle vzadu co na vás vystrkuje bradu ))))Přesně čtou to všichni z oboru nevnímaje obchodních zástupců a jejich šéfiků.Takže hoši hovno v koši,nebo na objednávce??Jinak jak se těšíte na podnínky od Point S respoktive Procházky,ten s váma zatočí jako s virgulí....... Čus bus
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Chlapi klídek. Oni můžou jezdit jak chtějí, oni můžou tlačit do hlavy své nesmysly, oni můžou dělat ze sebe chudáky a někdy hlupáky že o ničem neví, ale pravda už vyšla letos po jejich uměleckých kouscích v podrazech na pneuservisy na povrch a šíří se mezi náma jako lavina a na to dojedou. Hodně z nich zapláče a tomu věřte. I já zastávám mnoho Hruškových nápadů a myšlenek se kterými tady přišel. Na rozdíl od mnoha pro mne skeptíků a někdy až srabů do toho půjdu s ním. Nejde vůbec o to že prodáme my dva pár ticíc kusů gum což je kapka v moři, ale největší smysl to má že se přidají další jako se lavina informací šířila s podrazy na nás a výsledkem je částečně i to že se někteří neinformovaní probudili, naštvali a výsledkem je že třeba minimálně, nebo vůbec něco neobjednají na letní sezonu 2013. Internet byl použit hodně proti nám. My ho zase i třeba tady na stránkách použijme proti některým z nich. Sami dobře víte kdo všechno tady na diskuzi chodí a třeba jen civí. Ať civí, stéjně mu to nijak nepomůže. Válka o doslovné přežití je už v plném běhu a kdo a jak se zakope, ubrání, nebo naopak zautočí je na každém z nás. Já však zalezlý v rohu určitě nebudu, to by mohl být konec a to nechci. Bořek Filipec http://www.pneucentrumprofi.cz/
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Já neberu skoro nic ,jen asi 100 kol dohromady.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka - tak přesně to samé je u mně. Jak říká žito - jsem nasrán. Naprostá ignorace toho co se na trhu děje a dít bude. Oni si kurva opravdu myslí, že budeme nakupovat na sklad do nekonečna ??? Co to je za lidi, co ty firmy řídí ??? Jsou to ještě lidi ??? Takže pro všechny ty bezpáteřní obchodní zástupce ještě jednou. ROK 2013 SI VEMTE DOVOLENOU, NAKUPOVAT BUDEME MINIMUM A JEN TO CO VÍME ŽE PRODÁME A TAKY VÁM ZAPLATÍME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Ruleta se roztáčí-obchoďáci krouží jako supi ale žádná kořist.Dělají jako,že netuší o nějaké nepovedené sezoně natož letní.O zimní hovoří,že zima pořádně ještě nezačala a ještě budem rádi dokupovat.Připadám si jako největší vyvrhel,když jim slušně říkám ať na mne letos a v roce 2013 zapomenou.Asi jsem jedinej,krerýmu to nejde.Já blbec.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym žeby tirex ???
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Petr - mé očekávání se nenaplnilo. Nic se neprodává. Pár aut si přivezlo čínu z netu. Budu ji muset začít taky dělat, jinak skončím na pracáku.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Neustále chodí jeden výprodej za druhým..Kdo asi brzo zruší velkoobchod,nebo se přejmenuje???Kdo to ví??
pátek, 30. listopadu 2012
 
Michal
Michal v Praze něco mezi suchem a mokrem, teplota asi 5 stupňů, poprašek na polích jen kolem Prahy, kalamita nic. Ale Hrouda se na sebe asi dívá zezadu, tam toho prý napadlo hodně.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym U nas je 5 stupnu sucho ani dest ani vlocka
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Tady taky nespadl zatím ani milimetr. Ochladilo se na 4 stupně, ale jinak po sněhu ani památka.
pátek, 30. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Všude je sníh,jen na Hané je teplo.
pátek, 30. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz