Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

 

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

 
 
 
Anonym
Anonym Tak si tam kupuj a zalez a nepruz.Ty součásko.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym OK,nejsem Součástka,ale je to tak 9 % rozdílu ni bohužel nikdo nedá.Kluci Karasovští tak 2%+něco za větší odběr.Jinak nikdo nic.a to jsem u Součástky bral letos jen 5 krát po 4 kolech.Ti kwa řikám,že za něj nelobuju,je to šmejd jako ostatní,ale v tomto má plus.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zdeněk.Hele Čásko-Součástko už zase?Hruško neřeš nějakou chybku.Nic ve zlém.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym OK,záruku ji jakž taž dá Částka-Součástka .Se zaregistruješ a máž cca 9% slevu z cen co má na netu.Otázka je jeho druhej shop,kde učtuje dopravu,ale to má dnes skoro každej šmejd.Nelobuji za něj ,ale je to tak.Pro mě jsou Všichni internetoví šmejdi šmejdama bez rozdílu-kamoš nekamoš.Na rozdíl od KK kde mám skoro hovno .
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jo precist bych si to mohl:-)) ale je malo casu a myslenek spousta:-)) Kdyz si to nekdy po sobe ctu tak se taky divim co tam naskace:-))
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Radek
Radek Mně se to čte dobře. p. Hruška má velice kavalitní příspěvky, narozdíl od tebe.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Her goot Hruško nauč se psát,nebo si to po sobě přečti.Píšeš jak zhulenej ))).Jinak máš pravdu,ale fakt se to blbě čte.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym SJM--Tady polojasno,+11, mírně fouká. Ladovská zima a kalamita zatím jen v Chebu "V sedm hodin ráno naměřili meteorologové na německé příhraniční stanici Fichtelberg 18 centimetrů sněhu, na Cínovci pak 10 centimetrů. Tři centimetry sněhu napadly v Chebu. Zdroj: http://zpravy.idnes";. Jinak práce v klídku, aut na zvedáku málo proti říjnu, ale 90% koupí sadu či alespoň 2ks.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zdenku(asi prevleceny ochdodaku co k nam jezdis a neco o nas vis), ja nepotrebuji smlouvy s nekym kdo mne nepodadi a neslibuje neco co hned porusuje atd. U funkcniho obchodniho vztahu staci napsat faktura a tu zapaltim hotove nebo ve splatnost. Proto nemam smlouvu s polakama ani s nemcema na pouzite, s KaK s Urbanem a dalsima na nove pneu. Na co? Ale po letosnich zkusenostech je potreba se zamyslet zda neni potreba si chranit zbozi nakoupene na sezonu za velke penize, víš!! Jirko ja vim ze noje pneu nikoho nepolozi a ani o to nestojim. Ja nechci nikoho pokladat, jen ale nechci byt prizdisrac co jenom nadava jak je vse spatne a ten internet a kdesi cosi. Proto ze neberu ohromne mnozstvi tak si muzu vybrat dodavatele a ani jedno procento v nakupu mne nevytrhne. Ale nechce se mi prihlizet jak kostnate a zavedene servisy si nechavaji srat na hlavu a prodej mimo ne roste. Dam Vam jeden priklad z monilosti o ferovem a serioznim jednani. Chtel jsem vzit od dodavatel co dodaval do supermarketu a on rika, hele vem si to ale v marketu to bude za 890Kč ja ti necham za za 760Kč tak jestli chces tak si to vem a jetli ne tak ne. Tomu rikam ferove jednani. Treba nezmenim nic a treba jo. Najdu zbozi ktere mi nikdo nezkazi a budu na nem mit odpovidajici marzi a ostatni at si prodavaji jinde. Me nevadi internety, supermarkety, a dalsi kazdy at prodava za co chce, ale vadi me falesni a podvodni dodavatele, lteri nam lzou a podvadejí.
čtvrtek, 29. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Pravda je že to teď stojí všechno za houby.Stěžovat si není kde a ani to ničemu nepomůže.Dobře už bylo.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Nevím jak vy ale já dnes 3sady zimních,4 geošky,2brzdy,čepy+táhla a 4 tlumiče.Práce dost i na zítra a jak slyším že většina šmudlů houpe nohama na ponku a kňourá že je to na hovno,tak jim to i docela přeji.Byli chytří jak rádio a blbí jak trokya ted fňukají.A to ještě ten humus teprve příjde.2013 bude maras!Výhradní a internet se z toho taky celý posmolí.Zduř.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zdeňku,trošku blbá a ubohá narážka na jetiny.Připadáš mi jako trotl co jen závidí.Sklidni hormon.Jinak má Hruška pravdu a kdo se bojí nesmí do bojovného lesa.Příští rok se mnozí z Vás poserou.Ti co nám podrazácky prodavají i ti co jen mají holé pneuservisy.Bez další roboty na servisech se budete dlubat v nose i zadku.Takže se starejte ať něco vůbec prodaváte.Ti šméjdi internetoví i ti skunci výhradní budou na jaře okusovat omítku.Jinak FAKE nelež a makéj.zduř!
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Zdeněk.Hruško jaké máš smlouvy s těma Polákama co ti vozej ojeté pneu?
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Jirka.Hruško myslíš to dobře,ale doba je jiná.Importéři ti bohužel na tvou smlouvu nepřistoupí,protože těch tvých 250 pneu je nepoloží.Příští rok nic nezměníš protože je v podstatě uzavřen-máme nakoupíno na léto i na zimu.Sory.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Michale nepochopil. :-) Me at daj kteba 25 a tobe 50 procent dolu to je mi jedno a nic mi do toho neni ale kdyz zarucej maximalni slevu vsude mozne max 5 procent . A nikdo neda vic budou vsichni spokojeni. Groo je takove, ze se budu snazit nakupovat pouze to co mi zarucej ze nebude nekdo kazit na netu a nebo kdyz se to zjisti budu vedet ze proti tomu bojuji a snazi se to potirat. Ne to jeste podporovat. I ja o tom mluvim s kde kym a ver ze i u nas to v jinych oborech funguje. A urciti dodavatele to chapou, zatim na to koukaji jako na novou vec ale i oni chteji vydelavat vic a vic pneu uz se bohuzel prodavat nebude. Kdo to pochopi bude se mit dalsi roky dobre. A smluvne si to podepsat necham, na podobe smlouvy se jiz pracuje. Jak psal Borek valka je tady a neni mozne aby trvale dodavetele dodavali do obou taboru jako ted. Kazdy servisak se mi muze ozvat a vse mu vysvetlim a muzem postupovat spolecne, klidne i ty mi napis mimo diskuzi. Jinak si to muzu delat i sam to mi je jedno. Podle meho rok 2013 bude uplne idealni pro velke zmeny. Leto a ted i zima 2012 otevre hodne lidem oci
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym druhy anonym: smlouvy nekoho jineho mne opravdu nezajimaji. Ja si chci udelat svoje smlouvy a prodavat pneu ktere mi nebude nikdo kurvit, kdyz je koupim za milion a pak mam o 10 procent jinde nakuo nez koncovy zakaznik jako letos s Nokianem. Ja nepotrebuji importera ja nedelam net ani ohromny velkoobchod. Ja si muzu bohudit dodavatele vybirat. Me nema nikdo v hrsti jako velke velkoobchody kteri musi vzit od importera protoze nikdo jiny jim 100 milionu na sezonu na fakturu neda vis. Proto treba Dunlop si u nich muze diktovat. U me ne. Bude si treba prodavat Point S a Lassu a najdu si to co na netu neni a nebo kdyz mi da nekdo produkt ktera neda na net, jako treba letos Goodyear s UG7 o byla super akce s nadhernym vydelkem, Kdyz prijdou a reknou mi ze na net pujde treba Exellence tak ja si od nich za super cenu vezmu Duragrip a budu mit taky super cenu a na to lidi slysej a je jim jedno jestli je to UG 7 8 nebo 66:-)) cesty jsou nebojte
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym prvni anonym: Jenze me zakaznik rekl ze pneu chce ode me at je obednam, dam si svoji marzi a namontuju muje. Nedokazu odmitat vydelek.A nekoho kdo ocenuje moji pneuservisni praci.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Domácnosti zaplatí příští rok za elektřinu až o 1900 korun víc než letos, náklady na plyn vzrostou až o 1200 korun ročně. Vyplývá to z údajů, které ve středu představil Energetický regulační úřad (ERÚ). Podle předsedkyně úřadu Aleny Vitáskové se ceny energií budou lišit v jednotlivých regionech. V průměru elektřina zdraží o 2,4 procenta a regulovaná cena plynu vzroste o 4,13 procenta. Zásadní dopad na zdražení elektřiny má podle ERÚ podpora elektřiny z obnovitelných zdrojů. Je vymalováno- majitelé Felin a Fabčí penízky od pneuservisů odkloní (na rozdíl od Kocourka nedobrovolně) sockám v čezu a rwe. Toto jsou hrobaři a nejen servisu, Pešíček jen zhasne.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Možná to Procházka s Point S dokáže,má takovou sílu,že to dokáže položit nějaké zastoupení.Uvidíme na jaře,nebo v dalších příspěvcích za pár měsíců.
středa, 28. listopadu 2012
 
Anonym
Anonym Tak to jsi asi nevidĕl hruško nové smlouvy s dunlopem. Pravy opak toho co píšeš.
středa, 28. listopadu 2012
 
 
 

Newsletter

Archiv

 

Reklama

MarketPoint

 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz